Frisk opp butikken din nå!

Tiden som kommer er en veldig viktig periode for de fleste nettbutikker. Nordmenns netthandelsvilje er nemlig klart størst fra og med siste del av oktober og helt frem mot jul. Og når man venter mange potensielle kunder på besøk i butikken sin, kan det være lurt å friske den opp litt – som ledd i den kontinuerlige jobben med å få solgt mer varer. Derfor har våre designere satt sammen to “høytidspakker” som vi her vil informere om.

«Black Friday»:
I år er “årets råeste handledag på nett” – Black Friday – lagt til 25. november. Fredag selvsagt. Denne dagen markerer for mange også starten på julehandelen.  Og svært mange nettbutikker har de siste årene benyttet anledningen til å kjøre en rekke gode tilbud og kampanjer av 24 timers varighet denne dagen. Både for å lokke kunder til butikken sin, og selvsagt for å få solgt mer. Vi kan derfor bistå dem som ønsker det med et spesialtilpasset design av 1 stk sliderbilde og inntil 4 stk profileringsbokser som forteller akkurat det/de budskap DU ønsker å fortelle i forbindelse med Black Friday. Alt for å få økt salg i din butikk denne viktige dagen.

blackfriday-lowerres

«Nå er det jul igjen»:
I november og desember handler nordmenn det aller meste av sine julegaver. Og det gjør de i stort monn nettopp i nettbutikker. Som nettbutikkdriver bør du derfor sørge for at de skjønner de er kommet til en god butikk med gode juletilbud. Dette kan du gjøre ved å la våre designere spesialtilpasse 1 stk sliderbilde og inntil 4 stk profileringsbokser til din butikk. Som igjen – på en profesjonell og “selgende” måte – forteller akkurat det/de budskap du ønsker å formidle til dine gjester i forbindelse med julehandelen. I håp om at de gjør noen av sine juleinnkjøp hos nettopp deg.julebutikk-lowerres

PRIS:
Kjøp av EN av pakkene: 3990,-
Kjøp av BEGGE pakkene: 5990,-

Prisene er eks mva og inkluderer implementering av grafikkelementene i din nettbutikk, samt tilbakestilling av butikk til opprinnelig design etter endt “kampanjeperiode”.

For å bestille en eller begge disse, sender du helt enkelt en mail til post@24nettbutikk.no med enten “Jeg ønsker å bestille designpakke Black Friday” eller “Jeg ønsker å bestille designpakke Nå er det jul igjen”. Eller begge deler ? Så tar våre designere kontakt med deg så snart de kan! Tjenestene leveres fortløpende, etter førstemann-til-mølla -prinsippet.

For 24Nettbutikk:
Robert Zwarg, Founder og CPO