Om 24Nettbutikk

24Nettbutikk eies i dag av Sincos Software AS og drifter over 1000 nettbutikker, et tall som øker for hver uke. Siden oppstarten i 2004 har vi utviklet nettbutikkløsninger for bedriftsmarkedet. Hovedfokus har vært å utvikle løsninger som er enkle å ta i bruk av personer med ingen eller lite kunnskap om data, i tillegg til å være ledende når det gjelder bruk av ny teknologi. Hovedkontoret er lokalisert i Rørvik med avdelingskontor i Trondheim*.

Per 1. februar 2016 har 24Nettbutikk 12 ansatte:

Robert Zwarg – Daglig leder
Roger Lysberg – Programmerer/webutvikler
Torkil Johnsen – Programmerer/webutvikler
Ola V. Pettersen – Programmerer/webutvikler
Åsbjørn Hansen – Kundeansvarlig/webutvikler
Robert Sørø – Kundekontakt
Terje Børud – Kundekontakt
Martin Emilsen – Designer/webutvikler/kundekontakt
Øyvind Nordstrand – Merkevaresjef
Inger Sofie Schjelderup   – Kontormedarbeider
Martin Schröder* – Programmerer
Stian Didriksen* – Programmerer

24ansatte-alle

Vi samarbeider med de aller største aktørene innen betalings- og frakt-tjenester som Klarna, DIBS, NETS, PayEx, PayPal, Posten (bring.no) og PostNord for å nevne noen. I oktober 2015 ble 24Nettbutikk «Native partner» med Klarna. Dette samarbeidet har ført til at vi nå kan tilby markedets desidert beste kasse som vil øke din konvertering og forenkle betalingsprosessen til dine kunder.

Vi har fri support på alle våre produkter, da det fort kan bli mange spørsmål ang. både frakt, betaling, og designmoduler m.m.. Men husk at det å drive nettbutikk er enklere enn du tror og ikke vær redd for å spørre oss om råd.

Vi ordner det tekniske – du selger varer!

Ta kontakt for mer informasjon eller uforpliktende prat om netthandel på tlf. 22 33 66 88, via chat på vår nettside eller Facebookside, eller på post@24nettbutikk.no

24-logo-hoved